Подреди по:
  • Марка: Alfa Romeo
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
210 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,6 s
Највисока брзина
215 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
280 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,7 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,3 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
210 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,6 s
Највисока брзина
215 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3-5,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
280 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,7 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,3 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
210 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,6 s
Највисока брзина
215 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3-5,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
280 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,7 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,3 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
210 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,6 s
Највисока брзина
215 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2143 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3-5,5 L
Хостирано на