Подреди по:
  • Марка: Abarth
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1368 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
225 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1368 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
225 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.3 L
34.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1368 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,7 s
Највисока брзина
225 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,3 L
32.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1368 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,7 s
Највисока брзина
225 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.3 L
27.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1368 ccm
Коњски сили
165 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.3 s
Највисока брзина
218 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.4 L
29.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1368 ccm
Коњски сили
165 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.3 s
Највисока брзина
218 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,4 L
Хостирано на