Подреди по:
33.300€
Акциска 32.300€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
37.900€
Акциска 36.900€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
31.300€
Акциска 30.300€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
43.990€
Акциска 39.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
175 КС
Забрзување 0-100 km/h
11 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
39.490€
Промо 33.790€
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
16.990€
Акциска 14.990€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
16.990€
Акциска 14.990€
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
70 КС
Забрзување 0-100 km/h
13,8 s
Највисока брзина
167 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
62.690€
Акциска 52.000€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L
20.200€
19.200€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
84 КС
Забрзување 0-100 km/h
13.5 s
Највисока брзина
165 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.1 L
28.900€
Акциска 27.900€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.3 s
Највисока брзина
182 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.6 L
Хостирано на