Подреди според:
Мотор
Бензин, благ хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
158 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
174 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
240 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
240 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
240 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1996 ccm
Коњски сили
205 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,5 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1996 ccm
Коњски сили
170 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,6 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,5 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0,9-0,6 L
Мотор
Бензин, благ хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,7-4,9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,7-4,9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
238 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,5-4,8 L