Sort by:
15.990€
Акциска 15.690€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
71 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.6 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
17.990€
Акциска 17.190€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
116 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
3.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
116 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
3.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
116 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
3.8 L