Подреди по:
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1193 ccm
Коњски сили
71 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.1 s
Највисока брзина
167 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5 L
10.490€
9.990€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1248 ccm
Коњски сили
69 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.8 s
Највисока брзина
164 km/h
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
67 КС
Забрзување 0-100 km/h
16.7 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1193 ccm
Коњски сили
71 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.1 s
Највисока брзина
167 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
160 km/h
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
66 КС
Забрзување 0-100 km/h
16.7 s
Највисока брзина
158 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
90 КС
Забрзување 0-100 km/h
12 s
Највисока брзина
172 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5 L
11.990€
11.490€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1248 ccm
Коњски сили
69 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.8 s
Највисока брзина
164 km/h
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.6 s
Највисока брзина
186 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
67 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.8 s
Највисока брзина
156 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5 L