Подреди според:
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
213 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,8 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,1-7,5 L
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
200 km/h
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
200 km/h
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,9 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,9 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,3 s
Највисока брзина
135 km/h
Потрошувачка просек WLTP
22,4 - 19,7 kWh/100 km L
Мотор
Бензин, благ хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,7 s
Највисока брзина
174 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L