Подреди според:
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
4,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,3 s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,6-5,4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,7-5,9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
4,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,7-5,9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
4,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,7-5,9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Највисока брзина
185 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L