Подреди според:
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,0 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,0 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
4,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,3 s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,6-5,4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,7-5,9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
4,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,7-5,9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
4,5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,7-5,9 L