Sort by:
Мотор
Електрo
Коњски сили
286 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,5 s
Највисока брзина
180 km/h
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.6 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,4 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
240 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
240 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
240 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1996 ccm
Коњски сили
205 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,5 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1996 ccm
Коњски сили
170 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,6 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
299 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
17,1 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,0 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
174 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,3 kWh/100 km L