Sort by:
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
223 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0,9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
223 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0,9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
223 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0,9 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,9 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,7 L