Sort by:
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
2995 ccm
Коњски сили
400 КС
Забрзување 0-100 km/h
6 s
Највисока брзина
191 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.3 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
2995 ccm
Коњски сили
400 КС
Забрзување 0-100 km/h
6 s
Највисока брзина
191 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.3 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
2995 ccm
Коњски сили
400 КС
Забрзување 0-100 km/h
6 s
Највисока брзина
191 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
5000 ccm
Коњски сили
525 КС
Забрзување 0-100 km/h
5.2 s
Највисока брзина
191 km/h
Потрошувачка просек WLTP
14.6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
5000 ccm
Коњски сили
525 КС
Забрзување 0-100 km/h
5.2 s
Највисока брзина
191 km/h
Потрошувачка просек WLTP
14.6 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2997 ccm
Коњски сили
200 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2997 ccm
Коњски сили
200 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2997 ccm
Коњски сили
200 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2997 ccm
Коњски сили
250 КС
Забрзување 0-100 km/h
8 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2997 ccm
Коњски сили
250 КС
Забрзување 0-100 km/h
8 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.9 L