Sort by:
35.500€
Акциска 33.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
28.900€
Акциска 27.900€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.3 s
Највисока брзина
182 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.6 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
230 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,3 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
33.300€
Акциска 32.300€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
37.900€
Акциска 36.900€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
31.300€
Акциска 30.300€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
325 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,2 s
Највисока брзина
185 km/h
Потрошувачка просек WLTP
17,2 kWh/100 km L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1580 ccm
Коњски сили
141 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,0 s
Највисока брзина
193 (120 km/h електричен режим) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,4 L
51.950€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
167 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L