Sort by:
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,1 s
Највисока брзина
206 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,4 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,1 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
12,0 s
Највисока брзина
191 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,8 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,4 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,8 s
Највисока брзина
208 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,6 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,4 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
120 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,7 s
Највисока брзина
192 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,9 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,4 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,4 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
  • 1
  • 2