Sort by:
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.7 s
Највисока брзина
183 (179 бензин) km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,0-7,1 гас (5,4 бензин) L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1461 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,2 s
Највисока брзина
183 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.4 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
131 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
15,1 s
Највисока брзина
168 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.4 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
131 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.4 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.0 s
Највисока брзина
167 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
65 КС
Забрзување 0-100 km/h
13,7 s
Највисока брзина
125 km/h
Потрошувачка просек WLTP
14,5 kWh/100 km L