Sort by:
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.2 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6 L
20.890€
19.390€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
18.990€
17.490€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
20.990€
19.490€
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.2 L
19.590€
18.090€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
17.990€
16.490€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
16.990€
14.990€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
224 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
215 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,5 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
224 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
215 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,5 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
224 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
225 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,3 L