Подреди по:
Мотор
Електрo
Коњски сили
286 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
15.4-14.6 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
286 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16.8-16.0 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
286 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
15.8-14.9 kWh/100 km L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
75 КС
Забрзување 0-100 km/h
13,2 s
Највисока брзина
174 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
75 КС
Забрзување 0-100 km/h
13,2 s
Највисока брзина
174 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
202 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.7 s
Највисока брзина
204 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
200 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.0 s
Највисока брзина
221 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
211 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.1 L