Подреди според:
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1591 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,5 s
Највисока брзина
220 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,1 L
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1482 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,2 s
Највисока брзина
208 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,4 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
212 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
212 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
212 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L