Sort by:
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.2 s
Највисока брзина
196 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.3 L