Sort by:
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
593 КС
Забрзување 0-100 km/h
4 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
12.2 L