Подреди според:
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
212 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
212 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
212 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1469 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
225 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.5 s
Највисока брзина
235 (135 ел.) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.1 L